,,Lupii”au întors, incredibil, scorul, câștigând meciul cu Gheorghieni, primul din seria sferturilor...

,,Lupii”au întors, incredibil, scorul, câștigând meciul cu Gheorghieni, primul din seria sferturilor de finală ale Erste Liga

0 64

Meci incredibil pe gheața Patinoarului Olimpic Brașov, între Corona Brașov și ACSH Gheorghieni, primul din seria sferturilor de finală ale Erste Liga.

Partida a început cu întârziere, după ce rolba care finisa gheața s-a defectat pe gheață și a fost necesară tractarea ei, pentru a fi evacuată (foto).

Apoi, meciul a început și a oferit o dispută palpitantă. După o primă repriză fără goluri, în a doua, Gheorghieni a înscris de două ori și, după aspectul jocului, se părea că echipa harghiteană își va adjudeca partida. Mai ales că echipa brașoveană era inexpresivă pe gheață, fără sclipiri, fără inspirație, cu un joc lent și cu pucuri care se opreau mereu în preajma porții adverse, fie parate de portar, fie lovindu-se de hocheiștii harghiteni. Situația a continuat încă șase minute și în actul al treilea, ceea ce întărea convingerea cu privire la deznodământul meciului. Numai că a venit minutul 13,15, din repriza a treia, când Carlson a înscris și a redus din handicap (1-2). Apoi, incredibil, hocheiștii Brașovului și-au dat drumul la joc și, spre uluirea harghitenilor de pe gheață și din tribune, și-au mai făcut loc două goluri în poarta echipei din Gheorghieni! Primul marcat în minutul 46,10, înscris de Peter Balazs, al doilea, marcat de același jucător, cu 35 de secunde înainte de finalul jocului! Scor final : 3-2 pentru Corona Brașov, care câștigă cu mare șansă un meci care părea pierdut…Echipa Brașovului conduce cu 1-0 la general, din seria sfertului de finală, care se întinde pe durata a maximum 7 partide.

Următorul meci este programat marți, de la ora 18,30, tot la Brașov

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.