Un nou miniturneu susţinut de Corona Braşov Wolves în Ungaria, în cadrul Ligii Mol, s-a încheiat pe linia ultimelor : înfrângeri pe linie, de parcă această echipă, recent finalistă a competiţiei (!), ar fi de…umplutură. Sau, poate aşa şi este, din moment ce ,,lupii” ocupă ultimul loc în competiţie, având doar 9 puncte, în timp ce penultima clasată are…21! Este o situaţie nu doar alarmantă, ci mai mult penibilă, care face un deserviciu sportului de la poalele Tâmpei şi, implicit, celui românesc…Rivala ,,lupilor”, HSC Miercurea Ciuc, care este şi ea angrenată simultan în Liga Mol şi în campionatul intern, are 24 de puncte şi se află pe locul 6, loc de play-off. În acest miniturneu din Ungaria, echipa braşoveană a pierdut, acumulând un golaveraj dezonorant : 6-17!

Rezultatele echipei pregătită de Otto Keresteş : 2-6 (0-1, 1-2, 1-3), cu Dunaujvarosi, 2-7 (0-3, 1-4, 1-0), cu DVTK Jegesmedvek şi 2-4 (1-0, 1-2, 0-2), cu Fehervar AV19.

,,Lupii” mai şi câştigă totuşi, însă doar în campionatul naţional, unde, la sfârşitul săptămânii trecute, au spulberat Sportul Studenţesc, în două partide, cu 18-2 şi 10-1. În aceste partide au evoluat însă juniorii clubului.

Următoarea partidă a Coronei Wolves Braşov va fi acasă, cu Debreceni, în Liga Mol, sâmbătă, 21 noiembrie (ora 18,00)

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.