,,Lupii”, cu coada-ntre picioare, după semifinalele campionatului naţional de hochei!

,,Lupii”, cu coada-ntre picioare, după semifinalele campionatului naţional de hochei!

0 440

,,Lupii” Braşovului au ieşit cu coada-ntre picioare din lupta pentru un loc în finala mare a campionatului naţional de hochei pe gheaţă, după ce au pierdut lamentabil, cu 1-3, seria cu Dunărea Galaţi, din semifinalele competiţiei! Ultimul meci, disputat pe gheaţa Patinoarului Olimpic Braşov, a relevat aceleaşi metehne, aceeaşi situaţie, de care fanii s-au plictisit, ca să nu spunem ,,săturat”, în acest sezon : înfrângere (1-5!). În plus, la final, suporerii hocheiului, obişnuiţi până mai ieri cu victorii spectaculoase şi cu performanţe, aud de fiecare dată, ca la patefonul (stricat) de pe vremea bunicii, aceleaşi justificări : ,,Nu a fost ziua noastră; portarul lor a fost în zi mare”. Este adevărat că Dunărea are în lot o ,,legiune de străini”, care fac legea, în special din Ucraina, cu excelentul Donika în prim plan, cel care a marcat din greu şi a propulsat Dunărea spre finală, pe valurile ei albastre…Echipa gălăţeană va juca finala campionatului naţional, în compania echipei HSC Miercurea Ciuc, în timp ce ,,lupii” au acum în program doar finala mică, urmând să se dueleze cu Steaua

,,În acest sezon…atât s-a putut!”
Acestea sunt cuvintele antrenorului echipei braşovene Otto Keresztes, depăşit poate şi el, de situaţia de la Braşov, după ultimul meci din semifinale : ,,În prima repriză am încercat să forțăm, să marcăm, însă nu am reușit. Avem o echipă care a avut un sezon plin, tinerii au prins experiență, avem în jur de 90 de meciuri, am dat tot ce am putut. Ucrainienii de la Dunărea sunt jucători valoroși, componenți ai naționalei lor și au știut să speculeze toate greșelile noastre. Am fost motivați până la ultimul minut, însă azi nu a fost ziua noastră. Am șutat la poartă, dar portarul lor a prins o seară mare. Felicitări echipei gălățene, va fi o finală mare interesantă, cu două echipe <<rusești>>.
Ne pregătim de finala mică. Avem câțiva accidentați, care sperăm să se recupereze repede. Mulțumim încă o dată fanilor pentru încurajări și suport. Le înțelegem frustrarea, știm că își doresc ca echipa lor să fie învingătoare, dar în sezonul aceasta atât s-a putut”
Da, într-adevăr, ,,atât s-a putut”, dar fanii, atâţia câţi au mai rămas în tribune, nu mai pot răbda, pentru că echipa lor a jucat cândva cu trofeul Ligii Mol pe masă, nicidecum cu Steaua, în finala mică, a unui campionat stâlcit, cu patru echipe!

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.