HOCHEI – ,,Lupii” au adunat trei puncte mari la malul Dunării

HOCHEI – ,,Lupii” au adunat trei puncte mari la malul Dunării

0 157

Cu antrenorul slovac Julius Penzes pe banca tehnică, hocheiștii de la Corona Brașov au obținut o victorie importantă la Galați, care le deschide drumul spre ocuparea primului loc la finalul sezonului regulat în Campionatul Național. Echipa Brașovului a reușit să-și ia revanșa pentru înfrângerea recentă de la Brașov și, după un joc reușit, a învins în meciul cu contracandidata la primul loc, chiar pe gheața acesteia. Scor final : 5-1 (1-0, 3-1, 1-0).  Pentru Corona au marcat : Lidhammar (min.2,52), Trancă (min.24,04 și 38,42), Z Molnar (min. 30,56 și 58,05).

În urma acestei victorii, Corona rămâne pe primul loc în clasamentul la zi al Campionatului Național, cu 87 de puncte (35 de meciuri disputate), fiind urmată de CSM Galați, cu 79 p (31), SC Miercurea Ciuc, cu 77 p (33), Gheorghieni, cu 60 p (32).

Până la finalul sezonului regulat, Corona Brașov mai are de jucat un singur meci, acasă, cu Gheorghieni, în timp de Galați mai are de jucat trei partide cu Gheorghieni (toate în deplasare) și două cu SC Miercurea Ciuc (una acasă și una în deplasare).

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.