Luni, Ziua Regiunilor

Luni, Ziua Regiunilor

0 255

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor organizeaza luni, 13 octombrie 2008, intre orele 12.00 – 18.00, in Piata George Enescu din Bucuresti (intre Ateneul Roman si Piata Revolutiei) o manifestare sub egida OPEN DAYS – Ziua Regiunilor.
Actiunea continua linia OPEN DAYS – Saptamana Europeana a Regiunilor si Oraselor, eveniment organizat de Comitetul Regiunilor si DG pentru Politica Regionala din cadrul Comisiei Europene intre 6 si 9 octombrie 2008 la Bruxelles.
Cu scopul de a promova regiunile de dezvoltare, oportunitatile de investitii si punctele lor de atractie, reunim, intr-un cort deschis publicului larg, cele 8 Agentii pentru Dezvoltare Regionala, care va vor prezenta proiectele in desfasurare, zestrea culturala si atractiile turistice ale fiecarei regiuni. Tot aici veti putea admira arta mestesugarilor din fiecare regiune. La standul MDLPL veti putea obtine informatii despre proiectele dezvoltate la nivel regional si programele cu finantare europeana si guvernamentala care urmaresc dezvoltarea regiunilor iar la ”Coltul verde” se va discuta despre problematica mediului. Iar daca veti dori sa stati de vorba in toata tihna cu reprezentantii Agentiilor pentru Dezvoltare Regionala, ai MDLPL si ai celorlalte institutii participante, “Cafeneaua investitorilor” va asteapta.

Programul evenimentului:
12.00 Deschiderea “Open Days – Ziua regiunilor”
12.30 – 13.00 Deschiderea oficiala a evenimentului
Cuvant de bun venit – L?szl? BORB?LY, ministrul dezvoltarii, lucrarilor publice si locuintelor
13.00 – 14.00 Parada regiunilor – colectia de toamna-iarna
14.30 – 16.45 Workshop: “Idei si actiuni pentru dezvoltarea regiunilor”
18.00 Inchiderea “Open Days – Ziua regiunilor”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.