Luni la “Reduta”, informare privind PNDR

Luni la “Reduta”, informare privind PNDR

0 94

Luni, la Centrul Cultural Reduta, are loc o informare privind Programul National de Dezvoltare Rurala. Evenimentul are drept scop informarea reprezentantilor autoritatilor publice locale si a consultantilor cu care acestia lucreaza privind modul de evaluare a cererilor de finantare depuse in cadrul acestui program si a implementarii acestui program.
La inatlnirea de luni, ce va avea loc incepand cu orele 11, vor fi prezenti pe de-o parte primari, alti reprezentanti ai autoritatilor locale, consultanti, pe de alta parte vor fi prezenti reprezentanti ai Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Centru Alba Iulia.
De asemenea, in cadrul unui atelier de lucru, va fi prezentat de catre reprezentantii Consiliului Judetean Brasov si RA Compania Apa Masterplanul pentru apa si apa uzata al Judetului Brasov. Actiunea este benefica, intrucat acest master plan s-a dovedit un adevarat cui al lui Pepelea in obtinerea avizelor pentru proiectele de alimentare cu apa si canalizare, intrucat, adesea, solutiile propuse de specialistii care intocmesc studiile de fezabilitate se bat cap in cap cu solutiile din master plan, despre care unii sustin ca nu ar fi viabile. Oricum, actiunea este salutara.
Actiunea se inscrie intr-un ansamblu demarat de Prefectura Brasov, sub coordonarea subprefectului Roxana Manzatu, in vederea informarii cu privire la fondurile structurale.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.