Luni a fost prima zi de distribuire a tichetelor pentru suflet

Luni a fost prima zi de distribuire a tichetelor pentru suflet

0 306

Peste 250 de beneficiari isi ridicasera ieri pana la orele pranzului cele cinci bonuri in valoare de cate 10 lei, cu care isi vor putea cumpara alimente. Varstnicii cu pensii modeste sunt asteptati la sediul Directiei de Servicii Sociale de pe strada Panselelor pana pe 22 aprilie

Peste 10.000 de varstnici cu pensii sub 1.000 de lei din municipiu si cu varste de 63 de ani femeile si 65 de ani barbatii au dreptul la acest ajutor. Peste 250 de beneficiari isi ridicasera ieri pana la orele pranzului cele cinci bonuri in valoare de cate 10 lei, cu care isi vor putea cumpara alimente.
Varstnicii cu pensii modeste sunt asteptati la sediul Directiei de Servicii Sociale de pe strada Panselelor pana pe 22 aprilie.tichete sociale1
De programul social „Pentru suflet“ derulat de Primarie inaintea sarbatorilor de iarna si celor pascale beneficiaza in jur de 10.000 de brasoveni. Conditiile de acordare a tichetelor au ramas aceleasi ca anul trecut.
Pentru a intra in posesia tichetelor pentru suflet este nevoie de cererea de acordare a tichetelor, cuponul de pensie pentru luna anterioara solicitarii si actul de identitate – ambele in original si copie.
Pentru beneficiarii nedeplasabili este nevoie in plus si de imputernicirea de mana. Ca in fiecare campanie, beneficiarii se bucura ca primesc tichete cu care sa-si cumpere alimente.
Tichetele pentru suflet se vor distribui pana pe 22 aprilie, de luni pana vineri, intre orele 08.30-15.30, la sediul Directiei de Servicii Sociale, de pe strada Panselelor, nr. 23.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.