Luni, 24 februarie, începe play-off-ul Erste Liga la hochei; Corona Brașov întâlnește...

Luni, 24 februarie, începe play-off-ul Erste Liga la hochei; Corona Brașov întâlnește ACSH Gheorghieni

0 120

După încheierea fazei a doua a Erste Liga la hochei, echipele calificate mai departe se vor angrena în play-off-ul competiției, care programează, pentru început sferturile de finală. După ce echipele clasate pe primele 3 locuri în faza Masterround a Erste Liga, și-au ales, conform regulamentului, adversarele din sferturile de finală, configurația acestei faze a play-off-ului este următoarea:

FTC-Telekom – Fehérvári Titánok, Dunaújvárosi Acélbikák – UTE, Corona Brasov – ACSH Gheorghieni și DEAC Debrecen – SC Miercurea Ciuc

Partidele se vor desfășura după sistemul ,,cel mai bun din șapte partide”, cu meciuri mai multe pe gheața echipei clasată mai bine, după faza a doua a campionatului. Cu alte cuvinte, echipele care vor ajuge primele la patru victorii în sferturile de finală se vor califica în semifinalele Erste Liga.

Corona Brașov va înfrunta ACSH Gheorghieni, primele două meciuri urmând să se dispute la Brașov. Programul acestui sfert de finală este următorul :

24 februarie, la Brașov, 25 februarie, la Brașov, 28 februarie, la Gheorghieni, 29 februarie, la Gheorghieni, 2 martie, la Brașov (dacă mai este nevoie), 4 martie, la Gheorghieni (dacă mai este nevoie), 6 martie, la Brașov (dacă mai este nevoie).

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.