Luminile Nordului pot fi vazute si la Brasov

Luminile Nordului pot fi vazute si la Brasov

0 102
4 fotografi brasoveni va invita sa descoperiti lumea minunata a Nordului. Artistii au facut o calatorie dincolo de Cercul Polar, in cel mai frumos si spectaculos arhipelag al Scandinaviei. O lume fascinanta, unde luminile de la inceputul primaverii polare scalda peisajul din jur intr-un mod ce poate fermeca orice fotograf de peisaj.
Dan Dinu, Alexandru Bobeica, Vlad Popescu si Lucian Brandus au pus la cale expeditia fotografica dupa ce au vazut un reportaj realizat IN Lofoten – arhipelagul Norvegiei de la cercul polar.
Vremea le-a dat de furca celor 4 fotografi temerari: din 8 zile cat au petrecut la cercul polar, 6 a nins sau a plouat, ceea ce le-a facut dificila misiunea. Asta nu i-a impiedicat insa sa realizeze sute de fotografii, dintre care au ales doar cateva pentrue xpozitie. Cele 32 de imaginile prezentate il poarta pe privitor pe plaje care pot rivaliza cu oricare din tarile exotice, printre porturi uneori miniaturale si arhitecturi specifice si printre minunatele lumini ale nordului.
Expozitia, gazduita Libraria Okian, va fi deschisa pana pe 28 februarie,  iar intrarea este libera.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.