Lumina de Avarie – atelier de creatie scriitoriceasca la Predeal

Lumina de Avarie – atelier de creatie scriitoriceasca la Predeal

0 127

Alianta Organizatiilor Nonguvernamentale de Tineret din Romania- AONGTR organizeaza o tabara speciala pentru tinerii creativi. Acest eveniment va avea loc la Predeal, in perioada18- 23 decembrie, si va fi intitulat Lumina de Avarie.
Aceasta tabara se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 15 si 21 de ani, cei interesati putand completa un formular de inscriere simplu la care se vor atasa maximum cinci pagini de scriere personala.
Prima tabara de creatie de la Brasov este unul dintre obiectivele atelierului de creatie literara “Lumina de Avarie” care se desfasoara din 2007, saptamanal la sediul asociatiei. Criteriile ce vor sta la baza selectiei sunt: originalitatea creatiei, dinamismul- fluenta scrierii, capacitatea de sinteza si incadrarea in minim o pagina sau maxim cinci- scris Times New Roman, caracter 12 cu spatiu 1.5.
In final se vor accepta 36 de participanti, iar acestia vor trebui sa achite o contributie de participare de 350 de lei care include cazare, masa si mapa de participare.
Aceasta tabara nu va insemna numai distractie, petreceri sin jocuri, ci si multa munca si activitati creative menite sa stimuleze imaginatia participantilor
Mai mult, pentru ca efortul lor sa fie pe deplin recunoscut, participantii vor primi diplome acreditate de Ministerul Educatiei si de Uniunea Scriitorilor.
Sesiunile de lucru se vor imparti pe trei ateliere: poezie, proza si teatru.
Ele vor fi coordonate de sase absolventi ai Masterului de Literatura si Comunicare din cadrul Universitatii Transilvania Brasov. Vor fi de asemenea si cursuri sustinute de invitati speciali, scriitori de marca ai generatiei `80 si profesori universitari.
Tabara de creatie- Lumina de Avarie este coordonata de prof. poet Daniel Puia-Dumitrescu si se va desfasura in perioada 18 – 23 decembrie 2008, la tabara scolara si pensiunea ” La copilu` ” din Predeal.
Pentru mai multe detalii, puteti accesa http://luminadeavarie.blogspot.com.
Atentie, perioada de inscriere se incheie pe 30 noiembrie 2008.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.