Lumea este in acest moment in al treilea razboi mondial!!

Lumea este in acest moment in al treilea razboi mondial!!

0 344

Ministrul israelian al Apararii, Moshe Yaalon, a declarat joi ca atentatele din Bruxelles dovedesc ca un nou razboi mondial este in curs si ca Israelul si alte tari trebuie sa-l duca impreuna, scrie AFP.
„Suntem in aceeasi barca”, a declarat Moshe Yaalon, la postul militar de radio.
„Lumea este in acest moment intr-un al treilea razboi mondial sau, cum s-a spus, in plina ciocnire a civilizatiilor. Trebuie sa o facem impreuna”, a spus el.
„Cooperam cu Belgia si cu alte tari europene„, a adaugat el, „suntem in aceeasi tabara, cu valori si interese impartasite”.
Guvernul israelian sustine ca atentatele comise la Paris sau la Bruxelles tin de aceeasi lupta ca cea pe care o duce Israelul impotriva unui nou val de violente palestiniene.Moshe Yaalon min int
Ministrul israelian al Transporturilor si Informatiilor, Israel Katz, a vorbit in acelasi sens miercuri: „Daca in Belgia ei continua sa manance ciocolata, sa profite de viata, sa se prezinte ca mari liberali si democrati si sa nu tina cont ca o parte a musulmanilor care sunt acolo organizeaza acte teroriste, nu vor fi capabili sa se lupte impotriva lor”.
Yaalon s-a distantat insa de afirmatiile lui Katz: „As sugera sa isi pastreze pararea pentru el. Si as fi fericit sa mananc ciocolata neagra belgiana”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.