Lui Iliescu i s-a furat …Mineriada!

Lui Iliescu i s-a furat …Mineriada!

0 62

Inca de la inceputul mandatului ca presedinte, Traian Basescu a incercat sa „scape” de concurenta fostilor presedinti. Astfel cele mai grele Dosare ale ultimelor decenii Dosarul Revolutiei si Dosarul Mineriadei au fost trimise pe masa procurorilor. Anchetele au fost luate din rafturile pline de praf si foarte multi romani erau tentati sa creada ca promisiunile electorale ale lui Traian Basescu vor fi materializate. Mai multa transparenta, dreptate, pedepsirea celor care ne-au furat Revolutia sau aducerea in fata Justitiei a tuturor celor care au distrus Economia Romania pareau ca vor devini realitate. Nu! Nu s-a intamplat nimic din toate acestea. Mai mult ne-am dat seama ca: „corb la corb nu isi scoate ochii”. In aceste zile nu ne mai trebuiesc argumente si nici timp de reflectie, totul este confirmat, totul a fost un foc de paie si un nou spectacol mediatic menit sa ne tina atentia si timpul ocupate. Iate ca procurorii DIICOT au decis scoaterea de sub urmarire penala a fostului presedinte Ion Iliescu in dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990, in care era invinuit de subminarea puterii de stat, acte de diversiune si comunicare de informatii false, informeaza un comunicat al DIICOT.
Prin ordonanta emisa miercuri, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a decis neinceperea urmaririi penale fata de celelalte 30 de persoane cercetate in acelasi dosar.
Ce urmeaza? Ori sa isi ceara procurorii scuze lui Ion Iliescu, ori sa ne ceara noua – romanilor, Basescu scuze si sa ne lase.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.