Lui Coliban îi cade Inelul Verde al Brașovului pe copii, consideră Scripcaru

Lui Coliban îi cade Inelul Verde al Brașovului pe copii, consideră Scripcaru

1 36

Prezent în obișnuitele sale vizite inopinate prin Brașov, ieri în Parcul Titulescu, primarul reales al Brașovului, George Scripcaru, dar funcțional instituțional abia din toamnă, a remarcat starea deplorabilă a coronamentului copacilor din parc, asta, deși Allen Coliban, primarul debarcat prin vot al municipiului, cheltuie sume impresionante pe întreținerea copacilor din parcuri.
Nu pentru că ar fi reușit el plantarea vreunuia în patru ani, evident. Ba chiar, în urma unor furtuni de vară crengile groase pot cădea pe copiii care se joacă ulterior în parc, aspect nu numai deplorabil administrativ, dar și penal pentru administrația Coliban.
Desigur că fostul dar și viitorul primar își va continua periplurile prin municipiu, în special prin zonele abandonate din nepăsare de Coliban și vom avea ocazia să percepem adevărata magnitudine a eșecului administrației primarului USR al Brașovului.
În această seară, copiii care se aflau la locul de joacă din Parcul Nicolae Titulescu au avut mare noroc, deoarece crengi mari din copacul aflat chiar acolo s-au rupt și au căzut la pământ. Din fericire, nu a fost nimeni rănit.
Mă întreb cum este posibil să se petreacă un asemenea incident, într-un oraș în care se plătesc aproape 3,7 milioane de euro pe an pentru întreținerea spațiilor verzi.
Da, Primăria a semnat în martie un contract cu o asemenea valoare și copiilor noștri le cad copacii în cap la locurile de joacă din centrul orașului. Bravo!”
a postat George Scripcaru pe contul său de socializare.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Șoldoveanul e supărat ca n-a văzut panseluțe în parc! Lasă copacii din parc și vezi ce faci cu fisurile anale!!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.