Lui Adomnitei si Chiuariu li se cer demisiile

Lui Adomnitei si Chiuariu li se cer demisiile

0 266

Nici bine nu s-au instalat in scaunele noilor functii, caci li se si cere socoteala pentru ceea ce au intreprins pana acum. Ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, si cel al Justitiei, Tudor Chiuriu, sunt somati sa-si dea demisiile pentru gafele pe care le-au facut. Acuzatorul este presedintele PLD, Theodor Stolojan. In opinia acestuia, Cristian Adomnitei este „un analfabet european, care este ministrul educatiei, care mai are pretentia sa faca si intrebari-test in scoli despre probleme europene, deci un analfabet european pus in fruntea educatiei si invatamantului, un ministru care astazi n-ar trebui sa aiba in fata decat doua foi de hartie, pe birou: o foaie de hartie sa-si ceara scuze elevilor de clasa a cincea, carora le-a explicat cate stele are steagul UE, si o alta foaie pe care sa isi scrie demisia”.


Cat despre Chiuariu, Stolojan considera ca acesta „a cedat prea usor rugamintilor oligarhilor de a cere inlocuirea procurorului general adjunct al DNA, in acest fel blocand, practic, anchetele penale in care sunt implicati lideri ai partidelor din tot spectrul politic”.


Liderul PLD a participat, luni, alaturi de presedintele executiv al partidului, Gheorghe Flutur, la un miting electoral pro-Basescu organizat de PLD si PD in comuna bistriteana Maieru, la care au luat parte peste 500 de sustinatori ai presedintelui suspendat, din mai multe zone ale judetului.


?


Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.