Ludovic Orban vrea sefia PNL

Ludovic Orban vrea sefia PNL

0 83

Daca nu mai are loc langa Crin Antoneescu Ludovic Orban si-a anuntat candidatura la sefia PNL. Dumninica, intr-o conferinta de presa la sediul partidului, Orban si-a anuntat candidatura iar pana marti sau miercuri va prezenta proiectul pentru PNL si pentru Romania.”Consider ca pot sa fac echipa atat cu Crin Antonescu, pe care il consider cel mai bun candidat la functia de presedinte din PNL, cat si cu fostul premier Calin Popescu Tariceanu, pe care il consider cel mai bun candidat al PNL la functia de prim-ministru”, a afirmat Ludovic Orban.
„Pentru PNL, mai importante decat orice sunt alegerile locale si parlamentare din 2010. Obiectivul meu la alegerile locale este castigarea Primariei Capitalei si a 1.000 de primarii in tara. Imi doresc pentru PNL un scor electoral care sa nu fie masurat in procente, ci pur si simplu sa castige alegerile locale”, a adaugat prim-vicepresedintele liberal, functie ce va disparea la Congres..
„In ceea ce priveste alegerile parlamentare, cred ca atat PDL, cat si PSD vor sustine schimbarea sistemului electoral. PNL trebuie sa fie pregatit sa se confrunte cu un nou sistem electoral”, a adaugat el.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.