Lucru in Germania, Selectie pentru studenti

Lucru in Germania,
Selectie pentru studenti

0 100

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti organizeaza, incepand de joi, selectii pentru studentii romani care doresc sa munceasca in Germania pe durata vacantei de vara din acest an.
Intr-o declaratie pentru Agerpres, reprezentantul acestei institutii, Amalia Tanasescu, a precizat ca vor fi disponibile 150 de locuri pentru joburi in industrie, agricultura, gastronomie si intretinere cladiri. Locurile de munca oferite pot fi, de exemplu, intr-un service auto sau fast-food, la cules de legume sau pentru curatenie in cladiri. Salariile variaza intre 1.000 si 1.400 de euro pe luna.
La selectie pot participa studentii care urmeaza cursuri la zi, la orice facultate acreditata conform legii, cu exceptia celor din ultimul an de studii. O conditie implicita pentru unele joburi este cunoasterea limbii germane.
Depunerea dosarelor si sustinerea testului de limba germana are loc in perioada 6-20 ianuarie, la Centrul de Informare si Consiliere privind Cariera din Bucuresti (str. Vanatori nr. 1, tel: 021/337-21-94, 0758-102-149 sau 0758-236-632).

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.