Lucrarile la Centrul de agrement din Poiana au fost reluate

Lucrarile la Centrul de agrement din Poiana au fost reluate

0 548

La sfarsitul anului ne vom putea distra in Poiana Brasov la noul Centru de Agrement. Dupa ce au fost sistate timp de un an ca urmare a intrarii in insolventa a firmei care le executa, lucrarile au fost reluate in aceasta primavara. Investitia, in valoare totala de 10 milioane de euro, avanseaza cu pasi rapizi iar constructorul este increzator ca termenul de predare va fi respectat

La sfarsitul anului ne vom putea distra in Poiana Brasov la noul Centru de Agrement. Dupa ce au fost sistate timp de un an ca urmare a intrarii in insolventa a firmei care le executa, lucrarile au fost reluate in aceasta primavara.

Investitia, in valoare totala de 10 milioane de euro, avanseaza cu pasi rapizi iar constructorul este increzator ca termenul de predare va fi respectat.

Primavara a adus si reluarea lucrarilor la obiectivul care va face din Poiana o statiune foarte cautata si in timpul verii. Centrul de agrement va dispune de un club de bowling cu o capacitate de 180 de persoane, cu opt piste profesionale, dar si cu mese de biliard. In incinta va mai fi amenajata si o sala de catarare de 250 de metri patrati.

Peretii vor avea trei tipuri de dificultate, iar zece persoane vor putea sa escaledeze simultan. Tot in interior va exista si o sala de minigolf cu noua module si cu o capacitate de 50 de persoane. centru agrement3

Proiectul cuprinde si spatii de distractie destinate celor mici. Acestia vor avea la dispozitie doua piste de minibowling, jocuri electrice/electronice, simulatoare, mese de minihochei, minifotbal, sau minibaschet.

De asemenea, va exista si un spatiu destinat odihnei si discutiilor, dotat cu fotolii, mese si scaune pentru public. Pe aproape 13.000 de metri patrati vor fi amenajate piste de skateboard, biciclete si partii de sanie si bob. Vor exista si zone verzi, dar si un parc pentru copii.

Constructorul spune ca lucrarile vor fi gata pana la sfarsitul acestui an, cand Poiana va dispune de un loc de distractie in care turistii sa poata merge si atunci cand nu pot schia.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.