Lucrarile de ieri ale Comnisiei Udrea

Lucrarile de ieri ale Comnisiei Udrea

0 174

Ieri s-au desfasurat lucrarile inca a unei zile din viata Comisiei parlamentare de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea.
Dar, dupa ce angajaþii Ministerului Turismului nu s-au prezentat la audieri pentru ca asa le-a poruncit blonda stapana, comisia Udrea a decis sa nu-i mai invite.
Deputatul PSD, Nicolae Banicioiu, a declarat, ieri, ca niciunul dintre angajatii Ministerul Turismului nu s-a prezentat la audierile din Comisia de ancheta in cazul Elena Udrea, iar Ministerul nu a trimis nici jumatate din documentele solicitate de parlamentari.
Adica obstructie pe fata si incitare la nerespectarea ordinii si legii in tara. Deci subminarea sigurantei statului, s-ar putea spune.
„Toti cei chemati ieri la audieri sunt angajati ai Ministerului Turismului, sunt platiti din bani publici si, ca orice cetatean roman, au obligatia de a respecta legile in vigoare”, a declarat deputatul PSD.
Banicioiu a propus Comisiei reinnoirea invitatiilor pentru reprezentantii Ministerului.
„Deja au fost citati de trei ori, nu cred ca este cazul sa revenim. Vor raspunde, cum este firesc pentru acest lucru, in conformitate cu legile in vigoare”, a replicat deputatul PNL Diana Tusa.
Membrii Comisiei au decis sa nu-i mai invite la audieri pe reprezentantii MT.
Nu inteleg toate aceste tergiversari si jocul acesta de-a uite popa, nu e popa. Adica esti ditamai comisia parlamentara si nu-ti poti desfasura lucrarile din cauza unor zurbagii, incitati la nesupunere de o nulitate, ajunsa, stim pe ce merite, ministru? De ce atatea manusi? Nu s-au prezentat o data, de doua ori, a treia oara ii salti din pat cu mascatii si-i aduci, caci este vorba de multi bani din buget, cheltuiti pe izmene pe calator, in loc sa fie indreptati spre copiii si batranii flamanzi de prin aziluri, sau in Sanatate, care sta sa pice, sau in reparatul scolilor, sau intr-o mie de alte locuri defavorizate.Vezi ca nesimtitii te sfideaza, pe tine, ditamai comisia, baga-i, in regim de urgenta, la Parchet si Tribunal, iar apoi la galere. Ce daca-i Basescu presedinte si blonda prim-turista ii zambeste suav si ademenitor? Nici el nu este pe viata in functie, mai ales cu bubele de pe chelia candva acoperita de rebela mesa.

Pe de alta parte, Nicoale Banicioiu a reinnoit apelul catre Ministerul Turismului sa prezinte documentele solicitate si sa respecte legislatia in vigoare, comentand ca din actele furnizate Comisiei lipsesc „mai mult de jumatate din documente”.
Deputatii din Comisia de ancheta au mai decis sa trimita azi o citatie catre Ministerul pentru IMM-uri, de care tinea fosta Autoritate pentru Turism, pentru a solicita executia bugetara pentru 2008.
Vazand toate aste, incep sa cred caaceasta comisie mai mult o tandaleste decat lucreaza. Nu cunosc motivele, dar, daca tot vrei sa faci lumina, apasa, frate, pe comutator si, daca nu se aprinde becul, schimba naibii siguranta. Dar fa treaba in asa fel, incat sa se vada cat mai repede rezultate. Sau inseamna ca nu ai pic de demnitate in tine, de te lasi calcat in halul acesta in picioare de o umbra a unei Elene Lupescu, si atunci te duci mai bine la culcare.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.