Lucescu schimba jumatate din echipa cu Belarusul

Lucescu schimba jumatate din echipa cu Belarusul

0 85

Nemultumit de modul in care prima reprezentativa de fotbal a Romaniei a evoluat in meciul contra Albaniei, in care a remizat scor 1-1 (0-0), Razvan Lucescu va opera mai multe modificari in echipa de start din Belarus.
Prima victima cu greutate a lui Razvan Lucescu este Ciprian Marica. „Daca nu bagam mingea in plasa nici dintr-un metru, atunci chiar ca nu mai avem cum sa dam gol”, s-a plans selectionerul oamenilor din staff-ul sau, cu referire la Marica.
Locul varfului de la Stuttgart va fi luat de Bogdan Stancu, cel care va avea rolul sa se lupte cu masivii fundasi din Belarus, insa Lucescu mizeaza pe rapiditate „Motanului”.
O alta modificare va avea loc in flancul drept al defensivei, unde Contra e prea batran ca sa mai poata. Maftei va fi titularizat de Lucescu, pe un post pe care nu a mai evoluat de doua luni.
In centrul defensivei va reveni Cristi Chivu, cel care va face cuplu cu Gabi Tamas. In linia de mijloc vor aparea Gabi Muresan si Ovidiu Herea, insa va ramane decarul George Florescu.

C.S.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.