“LUAȚI BRICIUL DIN MÂNA MAIMUȚELOR!”

“LUAȚI BRICIUL DIN MÂNA MAIMUȚELOR!”

1 130

Am aflat azi că suntem unici pe plan mondial. OMS nu recomandă nici măcar celor care au simptome MEDII ca să fie ținuți în spitale. Despre asimptomatici nici nu poate fi vorba, nu numai să-i spitalizezi, dar să le FACI TRATAMENT CU FORȚA, deși nu au absolut nimic.
Deci ideile sinistre ale acestui sociopat numit Arafat, care se întâlnesc cu ale altuia, Johannis, cel care declară, cu privirea sticloasă, că doar amenzile ne-au ferit de moartea de coronavirus, fac din România un paradis al terorismului de stat.
De asta se bâlbâia Arafat când a fost pus să menționeze o țară unde mai există asimptomatici băgați cu forța în spitale și tratați.
Pentru că asta se găsește doar în visele umede ale acestui terorist medical. Care îi arată șefului – un psihopat care vindea copii în anii ’90 ca să-și cumpere case (atunci când nu le lua prin fals și uz de fals) – cu mândrie, lagărele din ciment și carton, cu ferestre din autocolant, dedicate celor care sunt perfect sănătoși.

E simplu, nu? Ai un inamic politic sau un jurnalist care te deranjează, îi faci testul și, ce să vezi, e pozitiv.
Îl bagi în izoletă, îl duci frumos în spital și îi faci câteva luni de tratament dur, cu anti-HIV, cu antibiotice, îl prepari bine.
După spital, bine fezandat, îl mai ții puțin, încă vreo două luni între cartoane, cu patul la 15 cm de ciment. Ca să iasă negativ testul de două ori.
Vi se pare imposibil? Păi nu trebuie justificată pandemia cumva?

#Stațiacasă, în timp ce niște demenți au pus mâna pe viețile voastre!

Autor: Iulian Capsali
Sursa: Iulian Capsali Facebook

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.