Luana Minea s-a suspendat si de la sefia Crucii Rosii Brasov

Luana Minea s-a suspendat si de la sefia Crucii Rosii Brasov

1 968

Dupa ce miercuri consilierul judetean PSD a demisionat din functia de membru al Autoritatii Publice de Ordine Publica, conducerea centrala a Crucii Rosii a stabilit ca, pana la decizia definitiva a instantelor de judecata, Luana Minea nu va mai reprezenta Crucea Rosie Brasov.

Se pare ca petitia online care stransese ieri 9.000 de semnaturi in favoarea demisiei a avut efect. Dupa ce miercuri consilierul judetean PSD a demisionat din functia de membru al Autoritatii Publice de Ordine Publica, conducerea centrala a Crucii Rosii a stabilit ca, pana la decizia definitiva a instantelor de judecata, Luana Minea nu va mai reprezenta Crucea Rosie Brasov.
„Activez de peste 25 de ani în Societatea Naţională de Cruce Roţie din România – filiala Braşov şi rezultatele sînt o dovadă în acest sens, tocmai de aceea nu vreau să amestecăm lucrurile şi din dorinţa de a evita denigrarea muncii şi dăruirea atîtor oameni, voluntari şi colaboratori, îmi voi suspenda activitatatea de director pînă la o decizie definitivă a instanţelor cu privire la plîngerea formulată de mine. Le mulţumesc colegilor mei care mă susţin dar în doresc ca SNCRR să rămînă aceeaşi instituţie onorabilă pe care cetăţenii se pot baza“, a transmis Luana Minea printr-un comunicat de presă.godina
Minea este implicata intr-un incident cu agentul de la Rutiera Marian Godina, care povesteste ca femeia a incercat sa-l intimideze in momentul in care politistul ii luase carnetul unui sofer de la Crucea Rosie dupa ce acesta nu acordase prioritate unui pieton pe trecere.
Godina sustine ca Minea s-a folosit de functiile pe care le detinea pentru a-l impiedica pe agent sa aplice legea.
Acelaşi Godină a spus că ulterior, Minea ar fi apelat şi la şefii IPJ Braşov pentru a-l sancţiona pe poliţist. În urma incidentului din trafic, Luana Minea a depus o plîngere împotriva lui Marian Godină, la IPJ Braşov, pentru atitudinea nepotrivită pe care acesta ar fi avut-o. Parchetul de pe lîngă Judecătoria Braşov a pornit o anchetă la IPJ Braşov, în urma acestor sesizări.

Vifor Rotar & Horia D.R.

 

COMENTARII

  1. Felicitari ,politistului Godina ! Aceasta directoare , simbolizeaza cat nu se poate de bine , „aristrocratia ” de la nivel local si judetean instituita in ROMANIA SI CARE ISI FACE MENDRELE CUM VREA !A se vedea si comportamentul dir. Directiei de asistenta sociala din Onesti Taranu Rodica….!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.