LPF vrea sa cumpere GSP TV

LPF vrea sa cumpere GSP TV

0 86

Dumitru Dragomir presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a anuntat ca forul pe care il conduce vrea sa cumpere o televiziune!

Dupa ce la licitatia pentru drepturile TV a vandut doar trei pachete din noua, Liga Profesionista de Fotbal s-a gandit tot mai serios sa-si faca o televiziune sau sa cumpere una.

Cum e foarte greu de pus pe picioare o televiziune pana la inceputul campionatului urmator, cel mai la indemana pentru LPF este sa incerce achizitionarea uneia. Mitica Dragomir, presedintele LPF, a pus ochii pe GSP TV, insa prea multe detalii nu vrea sa ofere.

Sabina Petre, directorul Antena TV Grup, detinatorul GSP TV, a dezvaluit ca vor fi discutii cu Liga Profesionista de Fotbal.

„Luam in calcul orice varianta. Ne dorim tot ce e mai bun pentru GSP TV. Nu confirm informatia, dar nici nu o infirm. In momentul acesta nu pot sa va dau mai multe detalii. Oricum, in urmatoarele zile se va stabili ce si cum. Aceste discutii vor fi si in functie de programul Ligii Profesioniste de Fotbal. GSP TV este copilul nostru la care tinem foarte mult, iar tocmai pentru ca tinem mult la el luam in calcul orice varianta”, a spus Sabina Petre.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.