LPF isi face televiziune

LPF isi face televiziune

0 91

Dumitru Dragomir seful Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), isi schimba strategia fata de drepturile TV ale Ligii I. Presedintele LPF a declarat ca isi va face post de televiziune si astfel se va incheia orice conflict.

„Pot sa anunt, in premiera, ca Liga isi va face propriul post de televiziune si va transmite Liga 1! Meciurile vor fi putea fi vazute in sistem pay-per-view si pay-tv. Ideea s-a mai discutat in Adunarile LPF, dar acum am semnale clare ca maine va fi validata. Mai ales ca am primit confirmare, de la o banca, pentru un imprumut de 50 de milioane de euro. Cat priveste pachetul 9, pe care il vrea TVR, daca nu vin repede, sa hotaram cum Dumnezeului facem, vom transmite tot noi si acele meciuri!”, a declarat Dragomir pentru gsp.ro

Adunarea Generala a Ligii Profesioniste de Fotbal va lua o hotarare, in cadrul sedintei extraordinare de marti, cu privire la cele sase pachete care nu au fost adjudecate la licitatia de vanzare a drepturilor TV pentru urmatoarele trei sezoane ale Ligii I.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.