Lovituă dură pentru Kovesi – plasare sub control judiciar, cu interdicția...

Lovituă dură pentru Kovesi – plasare sub control judiciar, cu interdicția de a părăsi țara!

1 170

Joi, Laura Codruța Kovesi a fost plasată sub control judiciar de către procurorii Secției de anchetare a magistraților. În cadrul acestei măsuri fosta șefă DNA are interdicția de a părăsi țara și conform procedurii are interdicția de face public informții legate de dosar. Fosta șefă a DNA a fost audiată timp de cca. șase ore și jumătate la Secția de anchetare a magistraților.
La ieșre, unde era așteptată de presă, a anunțat că procurorul de caz i-a interzis să vorbească cu presa despre ce s-a întâmplat la audieri și despre dosarul pentru care a fost chemată. „Nu am voie să spun nimic, este o măsură de a-mi închide gura”, a afirmat Kovesi.

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că Laura Codruța Kovesi a fost plasată sub control judiciar. Măsura ar fi fost luată pentru o perioadă de 60 de zile, în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă în legătură cu aducerea în ţară a fostului director FNI Nicolae Popa.
Potrivit surselor, lui Kovesi i s-a comunicat că are calitatea de inculpat în acest dosar.
Una dintre interdicții este aceea de a părăsi țara, în condițiile în care Kovesi se află în procedura de desemnare a procurorului șef european, care implică și prezența sa la Bruxelles.
Laura Codruța Kovesi a mers la Secția de anchetare a magistraților singură, fără a fi însoțită de vreun avocat, precizând că își face singură apărarea.

COMENTARII

  1. Acesta CURVA SCHIZOFRENICA si AGENT CIA trebui inchisa si eliminata din JUSTITIE.

    Aceasta CURVA SCHIZOFRENICA si AGENT CIA daca va fi procur in PARLAMENTUL de PORCI EUROPENI va distruge numai oamenii de afaceri ROMANI si economia romanesca fiinca aici are reteaua de crima organizata a procurorilor platiti de CIA. Borfasii din USA si din Europa de vest, care au ucis popoare intregi ca sa le fure resursele, striga HOTUL si ararta cu degetul ROMANIA care nu avut colonii.
    Romania trebuie sa iasa din UE si sa le dea un sut in cur la americani fiindca Rusia nu va ataca nici o tara din UE inclusiv ROMANIA fiindca are resurse de energie imense in timp ce UE depinde de resursele ei.
    Rusia are nevoie de UE ca sa le vanda resursele pe bani grei. Rusia nu va ocupa sarantocii din UE fiindca nu vrea sa-i tina gratuit pe mancare si bautura.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.