Loviti in plin de canicula, jumatate dintre romani ar vota PD

Loviti in plin de canicula, jumatate dintre romani ar vota PD

0 63


Se pare ca temperaturile mari inregistrate in aceasta vara, dilata de la o luna la alta procentul Partidului Democrat in optiunile electoratului. Odata cu temperatura record pentru luna iulie, de 44 de grade celsius, s-a inregistrat si procentul record pentru PD, respectiv 49%. Iata cum si in politica portocaliul se transforma in rosu (ne indreptam cu pasi repezi spre partidul unic si conducatorul iubit), ceea ce provoaca disconfort.


Si realizatorul sondajului, ?Funda?ia Soros, este infierbantat rau cand vine vorba de Basescu si PD si naduseste din greu mesterind sondaje in care democratii bat recordul iar celelelalte partide zac lesinate asteptand primul ajutor. Astfel, potrivit fundatiei lui George Soros PSD ar fi creditat cu 20% iar PNL cu doar 11% (asta ca sa le-arate ca Legea pensiilor a fost degeaba, ca segmentul vizat s-a inversunat si mai tare sa-l voteze pe presedintele care le refuza dreptul la un trai decent?). Pe locurile urmatoare se situeaza PNG cu 7%, PRM si UDMR cu 4% (razbunare ca s-au aliat cu liberalii?), in vreme ce PLD ar obtine 2% (asta ca sa nu li se urce la cap si sa mearga singuri la alegeri), iar PNTCD 1%.


Atat de aduse din condei sunt sondajele, incat nici daca romanii ar face insolatie in masa nu cred ca ar vota cum zice Soros ca a sondat.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.