Lovin pus pe liber de TSV 1860 Munchen

Lovin pus pe liber de TSV 1860 Munchen

0 93

Jucatorul roman Florin Lovin a fost pus pe liber de gruparea de liga a II-a germana TSV 1860 Munchen, insa spune ca nici prin gand nu ii trece o posibila revenire in Ghencea. Lovin spune ca din sezonul urmator va juca in Anglia sau Franta.

„Mi-am reziliat contractul pentru ca erau probleme financiare si aveam salarii destul de mari cu totii. Am inteles situatia cluburilor. Ei au platit pe mine o suma mare pentru Liga a II-a, 600.000 euro si mi se parea aberant sa mai cer si bani!”, a spus Lovin.

Lovin sustine ca are oferte din Anglia si Germania, insa n-ar refuza nici echipele de provincie din Romania, daca i-ar oferi un salariu de peste 300.000 de euro.

„Sunt in discutii cu mai multe cluburi din Franta si din Liga a II-a din Anglia! Cand am plecat, am avut mari probleme cu suporterii, iar ele nu s-au rezolvat. Nu este exclusa o revenire in Romania, dar exclus la Steaua, Dinamo sau Rapid. E greu de crezut ca cineva poate sa imi satisfaca cerintele financiare in acest moment”, a comentat Lovin.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.