Love story in Statul Paralel. Elena Udrea, marturisiri aproape complete!!

Love story in Statul Paralel. Elena Udrea, marturisiri aproape complete!!

Dar n-a spus chiar „totul” despre sentimentele Laurei Codruța Kovesi pentru Sebastian Ghiță!
In rundele de audieri de la „Procu”, Elena Udrea a a comentat savuros 
declarația făcută sub jurământ de Victor Ponta. În decizia Înaltei Curți de Casație s-a retinut că , în Dosarul Laurei Codruța Kovesi, Victor Ponta a relatat că fosta șefă a DNA era extrem de „apropiată” de denunțătorul Sebastian Ghiță. Astfel încât, cu prilejul unei vizite private, Kovesi s-ar fi adresat: „Știu că ea îl iubește, dar dacă îl mai prind că vorbește cu aia (Elena Udrea) o să-l arestez și pe el și pe aia”. Ea, Lenuța, însă, a susținut că Laura Codruța Kovesi ar fi arestat destui oameni carora le-a inventat dosare în funcție de frustrările și geloziile și umorile ei.

„În vremea aceea, zice Ponta, ei ne fotografiau pe mine pe Ghiță si comp. După mașina cu care mergeam, veneau cârd… cred că era prin 2013. Multe din discuțiile pe care le-am avut cu Ghiță au fost în cafeneaua aceea din Barbu Văcărescu. Nu-mi vine să cred că Ghitza atunci era urmărit, era supravegheat. Eu nici nu știam de relația lor de amor”.
„Eu am fost ușor amuzată, marturisete si Elena Udrea. Din frustrările, invidiile, din geloziile unei femei procuror eu stau acum în Costa Rica cu copilul meu, plecată departe de țară, cu o condamnare. A fost această reacție a mea să mă distrez oarecum, să mă gândesc că am avut dreptate. O femeie simte lucrurile acestea… Mi-e  jenă să spun că m-am gândit!
Femeia asta, Codrutza, avea o problemă: era frustrată si nu suporta nici măcar să mă vadă. Mai există un episod pe care nu l-am luat în serios, am crezut că generalul Coldea mă minte. În 2013, Kovesi a redeschis Dosarul Gala Bute, care nu mă privise niciodată pe mine. Ea l-a redeschis și când eu eram arestată în 2015, Codrutza a spus că l-a redeschis, deși nu era treaba ei să-l deschidă că nu era procuror de caz.”

Si mai departe: „Am avut o discuție cu Coldea și Maior, mai spune Udrea, în care le spuneam voi vreți să mă arestați, adică evident că încercați să faceți ceva împotriva mea și să mă arestați. Veneau oamenii și îmi spuneau lucrurile astea... Iar Coldea mi-a zis atunci că Kovesi are ceva personal cu tine. Și eu am zis că nu se poate, că e o prostie, că nu sunt așa naivă să-mi imaginez că Kovesi avea ceva personal cu mine, dar asa era, ceva femeiesc, de toată jena… Dacă am ajuns ca oameni care au condus țara asta să creeze astfel de situații, să pui statul în astfel de situații… eu cred că oameni care ocupă astfel de funcții trebuie să facă un control psihologic. Nu poți să stai la mâna unei femei plină de gelozii, care e în stare să trimită în pușcărie pentru că îl iubea ea pe Ghiță”a spus Elena Udrea la Antena 3. 

L-am mai auzit pe Sebastian Ghiță în interviul dat lui Ion Cristoiu spunând că a fost amenințat Kovesi cădacă mai vorbește cu mine, îl arestează și pe el și pe mine. Dar  nu m-am gândit că era o chestie de femeie geloasă care nu voia să-l vadă cu alta”, a mai spus Lenuța Udrea.
Udrea! Celebra blondă a continuat presupunea. „Kovesi aresta din frustrare, din amor propriu. Arestările s-au făcut rar pentru că oamenii au încălcat legea, s-au făcut pentru că așa voia Kovesi, se inventau dosare”

Elena Udrea a mai spus că probabil dacă ar fi fost prietenă mai apropiata cu Coldea și Maior, nu s-ar mai fi aflat în această situație. Fostul ministru a precizat că cei doi au încercat să preia puterea după ce Traian Băsescu și-a încheiat mandatul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.