Love Story Festival la Brasov!

Love Story Festival la Brasov!

0 531

Cele mai bune filme de dragoste din istoria cinematografica vor rula timp de o saptamana la Brasov! Festivalul „Love Story” isi deschide portile pentru al 2-lea an consecutiv la poalele Tampei ca un preambul la Ziua Indragostitilor. Intre 8 si 14 februarie, brasovenii pot urmari unele din cele mai bune pelicule romantice, dar si unele care n-au mai fost proiectate pe panzele cinematografelor

Cele mai bune filme de dragoste din istoria cinematografica vor rula timp de o saptamana la Brasov! Festivalul „Love Story” isi deschide portile pentru al 2-lea an consecutiv la poalele Tampei ca un preambul la Ziua Indragostitilor. Intre 8 si 14 februarie, brasovenii pot urmari unele din cele mai bune pelicule romantice, dar si unele care n-au mai fost proiectate pe panzele cinematografelor.
Pe aripile vantului, Casablanca, Romeo si Julieta, Basic Instinct sau 50 Shades of Grey sunt doar cateva din filme care pot fi urmarite la Brasov.love story
Cele mai de succes filme de dragoste ale tuturor timpurilor vor putea fi urmarite la Cinemateca Patria, in timp ce la cinematograful de la mall se vor putea viziona filme noi, 3 dintre acestea in avanpremiera. „Love Story Festival” va debuta in data de 8 februarie la ora 18,30 cu blockbaster-ul „Pe aripile vantului”, urmat, la ora 19.00 de avanpremiera filmului romanesc „Orizont”, realizat de Marian Crisan, care va fi prezent la poiectie impreuna cu actorii. Criticul de film anunta ca socul editiei este ”Love”, un film interzis minorilor, care a fost prezentat anul trecut la Cannes in 3D, teoretic primul film erotic, de anvergura, cu scene explicit sexuale care va fi distribuit in Romania de la jumatatea lunii martie.
In 14 februarie, de ziua indragostitilor, cuplurile vor intra gratuit la pelicula „Love Story”. Festivalul include nu mai putin de 31 de evenimente printre care si concerte. Programul complet poate fi gasit pe site-ul www.lovestoryfestival.ro.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.