Lotul princiar Truica mai sta 30 de zile in arest la domiciliu

Lotul princiar Truica mai sta 30 de zile in arest la domiciliu

0 359

Curtea de Apel Brasov le-a prelungit cu 30 de zile mandatul de arest la domiciliu Printului Paul al Romaniei, omului de afaceri Remus Truica si avocatului Robert Rosu. Cei 3 fusesera prezenti la magistratilor Curtii si luni, cand au fost audiati aproximativ patru ore in dosarul in care sunt cercetati pentru tentativa de insusure ilegala a unei parti din pamanturile Casei Regale a Romaniei

Curtea de Apel Brasov le-a prelungit cu 30 de zile mandatul de arest la domiciliu Printului Paul al Romaniei, omului de afaceri Remus Truica si avocatului Robert Rosu. Cei 3 fusesera prezenti la magistratilor Curtii si ieri, cand au fost audiati aproximativ patru ore in dosarul in care sunt cercetati pentru tentativa de insusure ilegala a unei parti din pamanturile Casei Regale a Romaniei.
Remus Truica este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de influenta, spalare de bani, complicitate la abuz in serviciu si dare de mita.paul de romania
Printul Paul este acuzat de cumparare de influenta, spalare de bani si complicitate la abuz in serviciu. Desi parea afectat de decizia de prelungire a arestului la domiciliu, pretinde ca a avut in acest fel timp sa stea mai mult cu fiul lui, printul Carol Ferdinand.
In dosar mai sunt acuzati Dan Andronic fost director al ziarului Evenimentul Zilei, avocatul Robert Rosu, Marius Marcovici si Claudiu Mateescu. Dintre acestia doar Rosu mai este in arest la domiciliu, restul inculpatilor fiind cercetati sub control judiciar.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.