Lotul de hochei se antreneaza la Brasov

Lotul de hochei se antreneaza la Brasov

0 557
Lotul national de hochei se pregateste in aceste zile pe Patinoarul Olimpic din Brasov, sub conducerea antrenorilor Greg Lindqvist si Nelu Alexe. Tricolorii se antreneaza in aceasta perioada pentru Campionatul Mondial, grupa valorica IIA, care se va desfasura intre 13 si 19 aprilie la Reykjavik.
Nationala se pregateste pana atunci 6 zile la Brasov, dupa care va pleca pe data de 7 aprilie la Glasgow, in Scotia, pentru un cantonament de patru zile, care va include si doua partide de verificare. Romania va evolua pe 8 aprilie contra echipei de club Fife Flyers Elite, dupa care, in 10 aprilie, avem programat un meci amical cu selectionata secunda a Marii Britanii.
Doar patru jucatori brasoveni sunt chemati sub tricolor pentru aceste actiuni, portarul Rajmond Fulop, fundasul Evgheni Pisarenko si atacantii Levente Zsok si Attila Imecs. Cei mai multi jucatori ii da noua campioana, Dunarea Galati – 7, urmata de Progym Gheorgheni, cu 6 jucatori selectionati. Steaua trimite si ea la lot 5 jucatori, in timp ce Sport Club Miercurea Ciuc are un singur selectionat, la fel ca Miskolc, Oxford si Caen.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.