Loteria bonurilor fiscale – joi a doua extragere!

Loteria bonurilor fiscale – joi a doua extragere!

0 490

Un număr de 508 bonuri fiscale în valoare de 135 de lei fiecare urmează să participe, joi, la cea de-a doua etapă de selecție a celor 100 de câștigători ai extragerii ocazionale a Loteriei bonurilor fiscale din 28 iunie. Fondul de premiere pentru această extragere este de un milion de lei.
Potrivit unui comunicat al Ministerului Finanțelor Publice remis, marți, AGERPRES, în prima etapă a extragerii ocazionale au fost desemnate câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 23 mai 2015, având valoarea de 135 de lei.
„În urma centralizării bonurilor fiscale câștigătoare, în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 508 cereri de revendicare, fiind depășit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii). Fiecărui bon fiscal care a fost depus i-a fost atribuit un număr unic de înregistrare, în intervalul 001 — 508′, precizează comunicatul Finanțelor.
Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române joi, începând cu ora 19,30.
După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF, în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale antifraudă fiscală. AGERPRES

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.