Loganul MCV restilizat se va lansa anul viitor

Loganul MCV restilizat se va lansa anul viitor

0 53

Devenit un nume destul de important de piata europeana de autovehicole, Dacia isi premite sa-si restilizeze modelele si sa le scoata pe piata. Intr-o astfel de situatie este modelul Logan MCV (break) care, din 2009, va aparea pe piata restilizat. In aceeasi perioada va fi lansata pe piata si masina de tip Sport Utility Vehicle (SUV), pana atunci gama constructorului urmand sa fie completata cu Sandero si Logan Sedan.
„Dacia va face un facelift la Logan MCV, lansarea fiind prevazuta in aceeasi perioada in care va fi lansat si SUV-ul, nu mai devreme”, au declarat surse din industria auto. Directorul comercial al Dacia, Renault si Nissan in tara noastra, Jacques Daniel, a declarat la sfarsitul lunii februarie ca Automobile Dacia va lansa un model SUV anul viitor, construit pe platforma Logan sau pe una usor modificata.
Directorul general al grupului Renault in Romania, Francois Fourmont, a declarat marti ca urmatorul model pe care il va lansa Dacia va fi Sandero. Aceasta lansare ar urma sa aiba loc in iunie pentru ca apoi sa fie urmat de lansarea variantei restilizate a Logan Sedan. Tot atunci s-a mai anuntat ca, in saptamanile urmatoare, se va decide daca vor fi produse in serie versiuni restilizate pentru celelalte modele din gama Dacia, respectiv Logan MCV (break), Logan VAN (furgon) si Logan Pick-Up (camioneta).

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.