Logan Sandero se lanseaza la Salonul Auto de la Geneva

Logan Sandero se lanseaza la Salonul Auto de la Geneva

0 65

Saptamana viitoare, odata cu inaugurarea editie 2008 a Salonului Auto de la Geneva, se va lansa oficial pe piata ultimul venit in familia Dacia Logan, Sandero.


??????????? Sandero e un automobil hatckback de clasa mica, avand o lungime de 4,02 metri si un spatiu de depozitare de 320 litri in portbagaj. Masina in 5 usi, noul Logan Sandero este produsa la uzina din orasul brazilian Curitiba. Spre comparatie, Logan berlina are 4,25 metri lungime, iar Logan break (MCV) – 4,45 metri.
??????????? Sandero, ce va fi produs incepand din acest an in Romania, va fi destinat pietei europene, precum si zonei Magreb (Algeri, Tunisia, Maroc, Mauritania si Libia). Incepand cu 2009, modelul Sandero va fi fabricat si comercializat si in Africa de Sud. Odata cu lansarea modelului Logan Sandero, Dacia va mai face o premiera, isi va lansa si noul logo al marcii autohtone, care nu va mai avea culoarea albastra, ci va fi rosu.
??????????? Dacia a vandut, pe plan mondial, anul trecut, peste 230.000 de automobile, in crestere cu 17,4% fata de 2006. In luna ianuarie, vanzarile totale ale brandului Dacia in Europa au crescut cu 118,1%.COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.