Locurile in liceele brasovene – 2009

Locurile in liceele brasovene – 2009

0 196

Un comunicat al Inspectoratului Scolar Brasov a facut publica lista cu locurile la colegiile, liceele si grupurile scolare din judet.
Astfel, elevii de clasa a 8 -a, sau mai bine zis parintii lor, vor putea afla mai multe dintr-o brosura care va aparea la sfarsitul acestei saptamani, dar si de la sediul Inspectoratului Scolar Judetean.
Absolventii claselor a VIII-a din judet au la dispozitie aproape 5.200 de locuri pentru invatamantul de zi si alte 420 de locuri la seral.
Din acest an insa vor fi eliminate locurile la Scolile de Arte si Meserii. In schimb a aparut o noua specializare , cea de Organizator de Evenimente, cursurile fiind tinute in cadrul mai multor colegii din judet: Colegiul National Economic „Andrei Barseanu”, Colegiul Tehnic „Aurel Vijoli” din Fagaras, Grup Scolar Industrial Zarnesti.
Pentru elevii care vor sa studieze intr-o limba straina, colegiile si liceele din judet pun la dispozitie mai multe sute de locuri in clase cu predare in regim bilingv sau in regim intensiv.
Ramane acuma la latitudinea parintilor ca, impreuna cu odraslele care reusesc depasirea clasei a VIII-a, sa treaca la ales cea mai buna varianta dupa dorinta, dar si dupa aptitudinele fiecaruia.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.