Locuri de munca pentru absolventi

Locuri de munca pentru absolventi

0 218

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov vine in sprijinul tinerilor brasoveni care sunt absolventi de studii medii sau superioare si care sunt in cautarea unui loc de munca. In 28 septembrie, la sediul Casei Armatei din Brasov AJOFM organizeaza ediatia a zecea a bursei locurilor de munca pentru absolventi.


Agentii economici interesati sa participe sunt invitati la AJOFM pentru a veni cu oferte de locuri de munca vacante sau pe adresa de e-mail office@ajofm-bv.ro, in care sa specifice optiunea participarii la bursa, numarul de locuri de munca de care dispun precum si meseriile in care sint aceste locuri vacante.


Tinerii brasoveni absolventi ai promotiei 2007 sau ai promotiilor anterioare, care sunt inregistrati la AJOFM Brasov ca find in cautarea unui loc de munca, beneficiaza gratuit, din partea agentiei, de mai multe servicii: informarea si consilierea profesionala, servicii de formare profesionala sau consultanta si asistenta pentru inceperea unei activitati independente sau pentru initierea unei afaceri.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.