Locuri de munca in SUA pentru tinerii romani

Locuri de munca in SUA pentru tinerii romani

0 115

Tinerii din Romania care vor sa lucreze in SUA isi pot incerca norocul chiar in aceasta luna. Zece angajatori americani vor veni pe 23 februarie la Bucuresti pentru a face o selectie printre tinerii care vor sa munceasca sezonier in tara lor. Pana atunci insa, participantii trebuie sa treaca de prima etapa a recrutarii, care dureaza pana la 22 februarie si presupune depunerea unui dosar cu acte.


Orice tanar cu varsta cuprinsa intre 18 si 26 de ani poate participa la selectie daca stie limba engleza de nivel mediu cel putin si nu se afla in ultimul an de studiu. O alta conditie este aceea a mediei peste noua pentru studentii de anul intai si cel putin 7,5 daca sunt in anul al doilea. Adresa la care se gasesc formularele de participare este www.gtsturism.ro. Pe langa acestea, mai sunt necesare o fotografie color tip pasaport, adeverinta de student, fotocopie dupa carnet, buletin, pasaport si copii dupa alte vize de SUA. De asemenea, este necesar pasaport valabil pana in martie 2008.


Costul programului variaza in functie de experienta participantilor. Persoanele care au mai lucrat in State, vor plati 680 dolari, iar cei care participa pentru prima data vor da 710 dolari. Banii sunt folositi pentru actele pentru viza de lucru si asigurarea medicala. De asemenea, studentii isi pot gasi si singuri de lucru si platesc doar 445 dolari.


Pentru o ora de munca, angajatii pot primi intre sase si zece dolari. Interviurile vor avea loc la Hotelul Marriott.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.