Locuri de joaca pentru copii la Brasov

Locuri de joaca pentru copii la Brasov

0 57

Conform celor declarate de purtatorul de cuvânt al Primariei Brasov, in municipiu “au fost infiintate 28 de noi locuri de joaca in acest an, iar la aproximativ 150 s-au facut reparatii. In acest moment se lucreaza la amenajarea a inca doua noi locuri de joacã, pe strada Margaritarelor si pe strada Popa Sapca, iar daca vremea va permite, mai sunt in proiect inca doua ce trebuie finalizate pana la finele acestui an”.
Pe parcursul acestui an, Primaria Brasov a amenajat 28 de locuri de joaca, unele in parteneriat cu firme private. Numarul total al locurilor de joaca se ridica acum la 160, iar alte 30 sunt amenajate in incinta unor gradinite, acestea avand circuit inchis.
Din cate se vede, uite ca se poate face si ceva folositor pentru urbe, pentru cei mai tineri locuitori ai ei. Este drept, nu este mare filozofie sa bagi in pamant niste leagane si celelalte instalatii pe care sa se joace copiii, dar pana nu de mult Brasovul ducea lipsa de asa ceva.
Din pacae nu se gandeste nimeni dintre edili sa amenajeze, tot printre blocuri, si ceva miniterenuri de sport – handbal, baschet, volei, ba chiar si tenis – care sa fie date in grija asociatiilor de proprietari si pe care sa se zbenguie, practicand diferite discipline sportive, copiii incepand cu varsta scolara.
Oare nu se poate indrepta situatia, renuntand pe ici, pe colo, la vesnicele leagana si ziduri de catarat?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.