Locuinte sociale in Centrul pentru persoane fara adapost

Locuinte sociale in Centrul pentru persoane fara adapost

0 410

Centrul pentru persoane fara adapost de pe strada Zizinului va fi transformat in bloc de locuinte sociale. Aici vor fi amenajate atat garsoniere, cat si apartamente cu doua camere. Persoanele fara adapost vor avea un alt sediu, pe strada Panselelor, unde se afla si sediul Directiei de Servicii Sociale

Centrul pentru persoane fara adapost de pe strada Zizinului va fi transformat in bloc de locuinte sociale. Aici vor fi amenajate atat garsoniere, cat si apartamente cu doua camere. Persoanele fara adapost vor avea un alt sediu, pe strada Panselelor, unde se afla si sediul Directiei de Servicii Sociale.
25 de garsoniere si apartamente vor fi amenajate in blocul care adaposteste acum Caminul pentru Persoane fara Adapost.
119 persoane au solicitat anul trecut locuinte sociale iar acum pe lista sunt deja 205 persoane. Desi nu toate acestea vor putea beneficia de locuinte sociale in blocul de pe Zizinului, cativa norocosi vor putea ocupa cele aproape 25 de garosniere si apartamente.
eocamdata nu s-a finalizat studiul de fezabilitate care sa spuna cat vor costa amenajarile din blocul de pe Zizinului.
Acesta ar trebui incheiat in aceasta toamna dupa care urmeaza sa se organizeze licitatia pentru ca solicitantii sa se poata muta cat mai curand. Potrivit viceprimarului Adina Durbaca, printre cei care asteapta o locuinta se numara si familii care au cate 6 copii.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.