Locatari sufocati in moloz de firma care mansardeaza blocul

Locatari sufocati in moloz de firma care mansardeaza blocul

0 100
Le-au dat 500 de euro, le zugravesc si casa scarii, dar ii sufoca in moloz si gunoaie. Locatarii unui bloc de pe Bulevardul Garii sunt exasperati de mizeria pe care o face firma care mansardeaza imobilul si care ii impiedica sa respire. Comisarii Garzii de Mediu au constatat situatia si ameninta firma cu o amenda intre 20 de mii si 40 de mii de lei pentru depozitarea neconforma a molozului.
Praf, zgomot  si multe gunoaie. Cu asta s-au ales locatarii unui bloc de pe Bulevardul Garii, care au permis unei firme sa mansardeze imobilul. Treaba se face insa dupa tipic romanesc, astfel ca muncitorii arunca tot molozul in fata blocului. Locatarii sunt exaperati de mizeria si haosul din blocul lor, dar nu au facut nimic pana acum, sperand ca firma va inceta sa arunce gunoaiele la intamplare. Acest lucru nu s-a intamplat, motiv pentru care autoritatile s-au decis sa intervina dupa ce au fost sesizate de presa.
Comisarii Garzii de Mediu s-au deplasat la fata locului si au identificat firma care s ocupa de lucrari si care risca o amenda cuprinsa intre 20 de mii si 40 de mii de lei, pentru depozitarea neconforma a molozului.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.