Liviu Mihaiu: USRPLUS – un Grup Irational Organizat

Liviu Mihaiu: USRPLUS – un Grup Irational Organizat

0 232

”Nici nu s-a uscat bine lacrima lui Vlăduţ de pe şerveţelul mototolit al noii politici româneşti că a mai apărut o revoltă de tip „This is Sparta” cu USRPLUS: A căzut bugetul Primăriei Capitalei!
Pe scurt, cum se zice prea des la noi: USRPLUS a dat ţeapă după săptămâni de negocieri şi prezentări amendate. Şi uite aşa mai avem un scandal provocat de cei mai răsfăţaţi misecuvinişti, interdicţionişti şi Nuişti ai politicii româneşti.
Să votezi alături de Bădulescu&PSD împotriva bugetului Capitalei doar pentru că tu exersezi pedagogic nişte manevre de clasa a IV- a în Marea Neagră a politicii româneşti arată nu numai pafarism politic, dar şi un fel de disonanţă cognitivă cu accente psihotice îngrijorătoare” scrie Liviu Mihaiu într-o analiză pentru Mediafax

Dar poate cel mai tare motiv pentru care useristoplusiştii se comportă aşa de imprevizibil este pentru că nu e ca atunci când Dan Barna ar fi preşedinte. Altă explicaţie nu văd.
CDR a avut nevoie de un an şi jumătate să se învrăjbească.
Alianţa DA de doi ani.
USL de doi ani jumate.
PSD-ALDE de aproape trei ani.
Coaliţia PNL- USR+, încăierată după numai trei luni, a bătut toate recordurile.
Rămâne de văzut dacă USR este un Plus sau este un Minus pentru coaliţia care are toate şansele să piardă alegerile viitoare, deşi au anunţat că vor sta opt ani la guvernare. conchide ziaristul. (B.I.)

Sursa: inpolitics.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.