Liviu Dragnea ultimul ministru din Cabinetul Boc?

Liviu Dragnea ultimul ministru din Cabinetul Boc?

0 139

Liviu Dragnea a depus, marti, juramantul de credinta in calitate de ministru al Administratiei si Internelor, intr-o ceremonie desfasurata la Palatul Cotroceni, el fiind desemnat de conducerea PSD pentru a ocupa aceasta functie, in urma demisiei lui Gabriel Oprea.
Presedintele Traian Basescu, a semnat marti, decretele pentru revocarea din functia de ministru interimar la MAI a lui Dan Nica si de numire in functia de ministru al Internelor a lui Liviu Dragnea, decretele fiind publicate in Monitorul Oficial.
Vicepremierul Dan Nica a fost propus, marti, 13 ianurie, Presedintiei de catre premierul Emil Boc pentru functia de ministru interimar al Internelor, in locul lui Gabriel Oprea, care a demisionat din functie in aceeasi zi, dupa ce a pierdut sprijinul politic al PSD pentru acest portofoliu, ulterior anuntandu-si si demisia din partid.
La ceremonia de la Palatul Cotroceni au participat, alaturi de seful statului, Traian Basescu, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Mircea Geoana si Roberta Anastase, premierul Emil Boc, mai multi membri ai Cabinetului, printre care Dan Nica, Vasile Blaga, Ecaterina Andronescu, Elena Udrea, Monica Ridzi, Cristian Diaconescu, Mihai Stanisoara, Gabriel Sandu, preseedintele Curtii Constitutionale, Ioan Vida, precum si consilieri prezidentiali.
Vrem nu vrem, tanand cont si de amenintarea presedintelui Traian Bascucu din timpul ceremoniei, ne intrebam daca Liviu Dragnea este ultimul ministru care intra in Cabinetul Boc?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.