Liviu Dragnea și trădătorii de țară din PSD

Liviu Dragnea și trădătorii de țară din PSD

4 99

Este un final de drum! Pentru mine cel puțin. Pentru cei ca mine, care nu suntem membri de partid, cedarea și predarea necondiționată anunțată de PSD-ul post Dragnea este o rușine de neacceptat.
Frica de a trece dincolo de poarta Istoriei face din noii lideri ai PSD o vomă regurgitată! Din asta se hrănesc deja și se vor hrănii toți cei care consideră demn să fugi de luptă, de răspundere, de adevăr!
Toți lașii care acum se leapădă și îl înjură pe Dragnea, se vor îneca în propria vomă și vor muri lipsiți de iertare!

PSD a rămas în limita celor 24% tocmai pentru că a continuat să se bată! Tocmai pentru că nu a cedat în fața celor care, români fiind, transformă România în colonie! Pentru că PSD, prin vocea multora ca mine, a mai reprezentat firava speranță pentru DEMNITATEA ROMÂNIEI!

DEMNITATEA celor care au ajuns țintele unui sistem bolnav. DREPTATEA furată celor care au ajuns în pușcărie, pentru ca apoi să fie eliberați și declarați nevinovați! DREPTATEA celor care au fost demonizați fără să fie demoni. DREPTATEA celor nevinovați zdrobiți și înghițiți de avalanșa de ură și acuzații colportate din laboratoarele dezumanizării.

Când aplici dubla măsură, când corupția manifestă grade de comparație, când hoția este bună și proastă, când un președinte criminal este bun doar pentru că este în opoziție cu Dragnea, atunci … ești bolnav și meriți tot ce ți se întâmplă. Ba, chiar mai mult!

Începând de ieri, PSD a trecut poarta iadului, călcând în picioare ADEVĂRUL care spune că sub Liviu Dragnea a fost singurul partid politic din România care s-a mai opus cu oarecare șansă colonialismului și vânzării de țară. Dar, când ești înconjurat de trădători și de lași, șansa este o chestiune de noroc … iar norocul nu ține cu cei fricoși, indeciși!

Când liderul îți este „decapitat” și prima ta reacție este aceea de a te dezice de lider, ești un simplu nenorocit bucuros să fii o scârboasă slugă, fericită să primești zilnic un scuipat pe care să îl lingi cu poftă, pentru a da dovadă de loialitate!

Cine a făcut din Liviu Dragnea un demon este la fel de vinovat de crimă cum sunt și cei care l-au făcut să creadă că este un supra-om, un infailibil într-o lume a trădării. Iar pentru asta, acum plătește!

Dincolo de asta, este posibil ca Liviu Dragnea să fie ultimul mare lider de partid din România secolului XXI. Măcar pentru că a avut curajul să „moară” în picioare. Măcar pentru că a îndrăznit să își revendice poziția! Iar pentru asta a fost „decapitat”, umilit, aruncat în mijlocul haitei de hiene, ca să fie de exemplu celor care acum scuipă obrazul celui care a făcut din ei ceva mai mult decât fac.

Liviu Dragnea a fost condamnat de două ori pentru că a avut curaj să lupte pentru drepturile românilor și ale României, însă a fost condamnat pentru corupție fără să fie dovedit că a făcut ceva, că a furat ceva. Asta nu este Justiție și o știu până și cei care urlă animalic fericiți că dușmanul a intrat la pușcărie!

Chiar și așa, a fost condamnat! Asta în timp ce președintele Klaus Iohannis a fost dovedit că a furat case, în timp ce are de dat statului aproape jumătate de milion de euro! Dar … lui Iohannis și celor care îl susțin le doresc să aibă parte de atâta liniște cât au toți cei condamnați nevinovați și băgați la pușcărie. Celor care îi fac jocurile acestui președinte vomitiv, le doresc să le fie chiar mai bine!

Odată ce PSD a trecut de partea celor care îl înjură pe Dragnea, nu mai este nimic de spus. Poate cel mult … DUMNEZEU SĂ VĂ IERTE!

Pentru că, până când Dragnea nu se va întoarce la conducerea PSD, România nu va mai avea un partid care să se bată pentru drepturile și demnitatea românilor. Iar până atunci, eu, și probabil mulți care nu am fost și nu suntem membri vreunui partid, vă spun ADIO CU DISPREȚ!

Aici este un final de drum!

PS – Voi păstra în memorie discuția purtată cu Liviu Dragnea în 2014, la Beijing (foto), în care îl avertizam că este înconjurat de trădători!

Dan Tomozei
Sursa: IonCoja.ro

COMENTARII

 1. Nu am putut citi voma asta de „articol” până la capăt.
  UN VIERME NECUNOSCUT RIDICĂ ÎN SLĂVI UN PUȘCĂRIAȘ PRĂPĂDIT ȘI O MARE ȘATRĂ DE TRĂDĂTORI DE NEAM ȘI ȚARĂ CARE AU DISTRUS TOTUL ÎN ȚARA ASTA, P.S.D.-UL.

  • Am o obiecție de făcut. Dacă scrii pe Gogu, Dan Tomozei, apar 450.000 de rezultate. Dacă scrii Gelulache apar doar 2.000 și ceva de rezultate. Așa că viermele necunoscut este un foarte cunoscut OM. De Gelulache mă îndoiesc că ar fi vreo personalitate. Cât despre gașca de hoți organizați mafiot sub denumirea unei formațiuni politice, au furat toți indiferent de formațiune. Poate doriți o listă să știți cât au furat în ultimii 30 de ani, cei din PNL, PD, UDMR, PDL și iar PNL. Cel care a fost numit Securea lui Dumnezeu, ce a chelit munți întregi de păduri, și care sper să ardă în iad, nu era pesedist. Cel care a ajutat la însușirea moștenirii fostei formațiuni declarată nazistă de un tribunal internațional de către un așa zis forum german nu era pesedist. Doar i-a vizitat să vadă dacă iese ceva cașcaval și apoi a devenit penelist. Printre timp și-a cumpărat șase case din meditații. La pierderea moștenirii Gojdu au pus umărul toate formațiunile politice din parlament în 2014. Și dacă am fost împușcat în decembrie 1989 și am suferit operații prin spitale, crezând că particip la emanciparea acestui popor, mai că-mi vine să mă scuip în oglindă văzând că am participat la promovarea imposturii, prostiei, cretinismului, idioțeniei, hoției, trădării, etc. și bomboana de pe colivă, a poponauților.

   • @ Dascălu,
    Dacă vrea careva să-l caute, să-l caute. Eu nu am timp. Dar hai să pierd puțin cu tine. Cum poți numi pe unul care laudă un vierme? Cine se aseamănă se adună, parcă. Sau mă înșel.
    Îmi pare rău că doar ai fost împușcat în decembrie. Ăștia care au ieșit în 1989 sunt principalii vinovați de ceea ce suferă țara acum.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.