Liviu Dragnea si Sorin Iliesiu in lupta cu Stafia lui Marx !!

Liviu Dragnea si Sorin Iliesiu in lupta cu Stafia lui Marx !!

1 563
In mod normal, François Hollande şi Partidul sau Socialist inca îşi permit să nu ceară ajutorul ecologiştilor, al comuniştilor şi al radicalilor de stânga, pentru a guverna. Seful statului şi premierul dispun de o majoritate socialistă în Parlament.Pericolul,dimpotriva, avanseaza dinspre dreapta radicala,doamnei Le Pen venindu-i ca o manusa acuala invazie a hoardelor migratiei,majoritar islamice  din nordul Africii si Orient spre luminile Parisului si stralucitoarei Frante.
Sunt insa in Parlamentul Roman persoane care au apucat ei radicalismul ideologic de coada
: dupa Alexandru Florian si Legea sa antilegionara, a aparut, neasteptat Liviu Dragnea, cu o Lege a protectiei demnitatii natiei(!) iar la o saptamina,un alt paranoic ideologic propune si el, dupa 26 de ani de la revolutie, o halucinanta lege anticomunista, a carei incalcare ar aduce 10 ani de inchisoare!  Sorin Ilieşiu M
Dupa mintea acestui troglodit, Sorin Iliesiu ,
Romania s-ar afla in fata unui nou 6 Martie 1945!
Partidul Comunist Francez, cand s-a reunit dupa ultimele alegeri pentru a analiza rezultatele scrutinului de duminică, a ajuns însă la concluzia că prezenţa unora dintre membrii săi în Guvern n-ar avea nici un sens.(!!) Comuniştii au fost obligaţi să constate că francezii nu mai votează pentru ei ca pe vremuri. În 1978, Partidul Comunist Francez avea 86 de deputaţi în Parlament.
Astăzi, ei sunt doar 9, topiţi în aşa-numitul Front de Stânga.
În Parlamentul precedent, Frontul de Stânga, împotriva căruia s-a agitat foarte mediaticul Sorin Iliesiu,ce sa vezi,”comunistii”inca mai  avea 19 deputaţi.
Acum are doar zece…. Unii observatori vorbesc deci pe bună dreptate de moartea lentă a Partidului Comunist Francez, care nu mai este în stare nici măcar să formeze cu aliaţii săi un grup parlamentar. Deci trebuie sa-i spunem prostului de Iliesiu ca partide comuniste inca exista si in cele mai semnificative democratii, (inclusiv in SUA) in vreme ce penibilul parlamental Iliesiu propune 10 ani puscarie pentru romanii care ar activa intr-un… iluzoriu partid comunist roman, sau ar impartasi o doctrina comunista!Liviu Dragnea c
Ce ziceti de penibilul co-revolutionar al lui Dinca-megafon  care a propus in Piata Universitatii o cruce cat Hotelul Intercontinental, ca sa-si demostreze, probabil, doctrina … anti-comunista.
Adevarat, Partidul Comunist Francez, pe vremuri unul dintre cele mai puternice din Europa Occidentală, cu 1,5 milioane membri, al doilea partid al Franţei după al doilea Război Mondial, a mai ramas astăzi cu mai putin de o suta de mii de membri. Ceea ce nu-l împiedică să publice zilnic un cotidian, L’Humanité (cu ce bani? mister!). Semn al decadenţei, numele actualului secretar naţional al Partidului Comunist Francez este rar menţionat în presă, fiind de fapt un ilustru necunoscut . Probabil că bătrânii comunişti francezi mai au nostalagia lui George Marchais, unul dintre cei mai dogmatici lideri ai partidului, dar şi foarte cunoscut pe plan mondial acum câteva decenii…
Comunismul trebuie lasat sa moara(ca moare singur,mai ales in Romania,unde s-a compromis destul cu Ceausecu!) aceasta agonie lenta  nu are nevoie de trompetisti semidocti ca Iliesiu sa-i cante desteptarea. Cu asemenea dobitoci ideologici compromiti tocmai democratia la care speram, iar astfel de propuneri de legi penibile, dimpotriva, trezesc resentimente tocmai fata de adevarta democratie !! (d.d.rujan)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.