Liviu Dragnea s-a razgandit de doua ori in privinta candidatului PSD Brasov

Liviu Dragnea s-a razgandit de doua ori in privinta candidatului PSD Brasov

0 392

In toata drama prin care trece PSD Brasov, cu doi candidati gata sa-si imparta partidul, exista si o ironie. Liviu Dragnea, presedintele Patidului Social Democrat, nu i-a vrut candidati nici pe Razvan Popa, nici pe Catalin Leonte, aflati pe lista de propuneri ale partidului pentru Primaria Brasov.

In toata drama prin care trece PSD Brasov, cu doi candidati gata sa-si imparta partidul, exista si o ironie. Liviu Dragnea, presedintele Patidului Social Democrat, nu i-a vrut candidati nici pe Razvan Popa, nici pe Catalin Leonte, aflati pe lista de propuneri ale partidului pentru Primaria Brasov. Cel putin asa spunea Dragnea in septembrie 2015, cand venise la Brasov sa ia pulsul filialei locale.
Patru luni mai tarziu, Dragnea se razgandea si, in ianuarie 2016, seful PSD il prezenta pe Razvan Popa drept candidat la functia de primar al municipiului Brasov din partea PSD.
„Razvan Popa a inteles de ce are nevoie Brasovul, este un om care in primul rand crede el ca stie ce sa faca pentru Brasov” spune in ianuarie Dragnea.dragnea brasov
Tot atunci lui Razvan Popa i s-a pus si eticheta de Obama de Brasov de catre mentorul lui intr-ale politicii, Constantin Nita.
Problema pesedistilor este ca Dragnea s-a razgandit din nou. Conducerea de la Bucuresti l-au trimis vinerea trecuta la Brasov pe secretarul general al PSD Mihai Neacsu sa-l anunte drept candidat pentru primarie pe Catalin Leonte, la ora aceea inca ne(re)primit in partid si ca sef pe Mihai Mohaci.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.