Liviu Dragnea lăsat fără viză de americani! Reacție incredibilă a Ambasadei SUA!...

Liviu Dragnea lăsat fără viză de americani! Reacție incredibilă a Ambasadei SUA! Situație de neacceptat!

2 103

Normal ar fi ca autoritățile să pună piciorul în prag și să lămurească această situație – dacă nu, România să recunoască statutul de colonie, pentru că numai în așa ceva cel mai puternic membru poate fi pedepsit de stăpâni fără nicio explicație
Așa cum citam într-un recent articol, controversatul Iulian Fota, fost consilier la Cotroceni pe probleme de Securitate în perioada Băsescu și cadru didactic la o instituție de învățământ din domeniu, a anunțat că SUA i-ar fi retras viza de intrare lui Liviu Dragnea.
Aceeași afirmație a făcut-o și un alt personaj aflat în legătură cu serviciile, fostul premier Victor Ponta.
Măsura, spuneam, pare a fi o replică urâtă la declarațiile pline de curaj ale lui Liviu Dragnea, despre adevărata realitate a relațiilor SUA – România.

”Relaţia cu Statele Unite este una bunicică – nu bună, e bunicică”, a spus Dragnea, ”Din partea noastră este foarte bună, din partea lor e bunicică”.
Adică, a spus curajos și realist Dragnea – ”Când se trage linie, avantajele concrete pentru România, din punct de vedere economic şi strategic, nu sunt foarte mari”.
Ei bine, imediat după asta a venit Iulian Fota, omul sistemului, cu vestea – ”Pa, viza de America, mister Dragnea!” (sigur, nu a zis așa Fota, doar l-ați auzit vorbind engleza fără plăcuțe de frână…).

Liviu Dragnea și Hans Klemm

Ei bine, citim pe site-ul Agenției ”Știri pe surse” prima reacție a Ambasadei SUA după această informație bombă: ”Are sau nu Liviu Dragnea viză pentru SUA?” – titrează sursa citată.
Ei bine, răspunsul a venit… incredibil: ”Nu comentăm cazuri particulare despre vize”, a declarat oficial Ambasada SUA!
Nici pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la București nu se află vreo informație.

Să fim bine înțeleși – nu e vorba de o persoană oarecare – ci de șeful partidului care dă majoritatea parlamentară și guvernamentală, de președintele Camerei Deputaților, de ”cel mai puternic om politic din România”, așa cum au titrat recent chiar publicații americane!
Ori, unui asemenea lider politic al unei țări partenere, nu-i ridici viza pe furiș, tratându-l ca pe un proscris – ci anunți clar DACĂ și DE CE ai făcut acest gest!

Normal ar fi ca autoritățile să pună piciorul în prag și să lămurească această situație – dacă nu, atunci România să recunoască statutul de colonie, pentru că numai în așa ceva cel mai puternic membru poate fi pedepsit fără nicio explicație de stăpâni.

Rețineți, nu e vorba de Dragnea  – ci de principiul expus anterior – iar pentru asta ar trebui să se coalizeze toate forțele politice care mai cred cât de cât în România suverană.

Dragoș Dumitriu.
https://ro.sputnik.md

COMENTARII

  1. Abasadorul USA Klemm sau renumitul GAURA de CUR i-a luat viza lui Dragnea

    Cand IMBECILUL TRUMP vrea sa rastoarne guvernul legitim al Venezuelei ca sa-i controleze petrolul nu trebuie sa ne miram ca Dragnea nu mai are viza americana. Sint sigur ca ambasadorul USA la Bucurestii renumitul GAURA de CUR sau Klemm i-a luat visa lui Dragnea si ca TRUMP care a promis ca-l schimba, dar a uitat ca orice bosorog la 72 de ani, nu stie de acest lucru.

  2. Abasadorul USA Klemm sau renumitul GAURA de CUR i-a luat viza lui Dragnea

    Cand IMBECILUL TRUMP vrea sa rastoarne guvernul legitim al Venezuelei ca sa-i controleze petrolul nu trebuie sa ne miram ca Dragnea nu mai are viza americana. Sint sigur ca ambasadorul USA la Bucurestii renumitul GAURA de CUR sau Klemm i-a luat visa lui Dragnea si ca TRUMP care a promis ca-l schimba, dar a uitat ca orice bosorog la 72 de ani, nu stie de acest lucru.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.