Livia Stanciu si-a depus la CSM cerere de pensionare

Livia Stanciu si-a depus la CSM cerere de pensionare

0 376

Judecatoarea Livia Stanciu cu ajutorul si in folosul lui Basescu si acolitilor presedintele ICCJ, si-a depus la Consiliul Superior al Magistraturii, cererea de pensionare.
Oficial, pentru noi romanii stirea suna cam asa: presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, si-a depus luni cerere de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al CSM, Daniela Pantazi. Atentie Livia Stanciu, în cererea de eliberare din funcție prin pensionare, este avansata data de 13 iulie a.c. Asa cum se cade si prevede procedura solicitarea va fi analizată într-o ședință următoare a CSM.
Va reamintim, asta ca sa nu bulversam romanii ca pe 9 iunie, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea Liviei Stanciu în funcția de judecător la Curtea Constituțională a României pentru un mandat de 9 ani.
Coincidenta sau NU, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat decretul privind numirea șefei ÎCCJ, Livia Stanciu, în funcția de judecător la CCR pentru un mandat de 9 ani începând cu data de 13 iulie.
Adica sa o spunem direct, doamna pensionara, din 13 iulie va fi membra a CCR, cu pensie (buna, cantitativ cam cat toti pensionarii de pe o scara de bloc sau chira bloc intreg), salariu si indemnizatie de presedinte. Iata cate motive sunt ca sa asculti orbeste orice ordin! Si poate ca acum ara banii necesari sa-i dea dnei Rarinca cei datora!

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.