Lista PSD pentru europarlamentare e gata! …La toamna!

Lista PSD pentru europarlamentare e gata! …La toamna!

0 71


Problema listei cu candidatii PSD la europarlamentare, subiect dezbatut in sedinta de joi a Consiliului National al Partidului a ramas ca-n gara. Desi PSD anunta definitivarea acesteia, se pare ca problema este departe de a fi rezolvata, odata ce lista in cauza va fi facuta publica abia la toamna.


Pe perioada verii, cica se face selectia candidatilor din multele nume propuse, printre care, zice Geoana, “nume de forta” precum Cristian Diaconescu si Titus Corlatean.


Oare cum se face selectia? Vot electronic din cel care te scoate al doilea cand candidezi de unul singur, ori iti da de doua ori mai multe voturi decat votanti? Mai bine s-ar lipsi si ar face lista la lumina lunii, intr-o carciumioara, tot ar fi mai democratic decat un simulacru de vot liber precum cel de dinaintea alegerilor generale din 2004.


Oricum, desi a fost liniste la Consiliul National, toate problemele raman deschise: lista, conflictele interne, amenintarile cu ruperea partidului. Toate aceste lucruri, netransate, nu vindeca, prelungesc agonia. Social-democratii si-au mai dat ragaz o vara. La toamna se vor afla in aproape in acelasi punct.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.