Lista PRM pentru europarlamentare

Lista PRM pentru europarlamentare

0 173

Corneliu Vadim Tudor afirma ca are pregatita, in linii mari, lista candidatilor peremisti la europarlamentare, dar nu a definitivat-o si nu o arunca acuma pe piata si pentru ca mai este timp, dar si pentru ca nasul sau fin a amusinat „plutind ceva in aer”, probabil vreun muscoi trezit inainte de vreme.
„Capul de lista” Vadim Tudor spune: „Listele nu le-am facut. Astept sa se intample ceea ce este de intamplat. Nu este greu de stabilit listele, dar avem un proiect de lista cu cei care vor sa candideze. Eu voi fi cap de lista.”
Are dreptate CVT cand spune ca nu va fi greu de stabilit listele, avand in vedere cate piepturi de arama mai zburda prin PRM, si mai ales calitatea cofrajului.
Bun, am inteles ca si la PRM va exista o lista, este ceva normal. Dar bag seama ca pana si acest tribun dur, cu tot ce este in jur, s-a cam ramolit, s-a blegit, si a ajuns sa joace, de la pocherul cu cutitul pe masa, un popa-prostul cu sine insusi. Uite lista, nu e lista, avem oameni, da’ cautam, suntem gata de lupta, da’ nu stim unde-i lada cu cartuse.
Daca si CVT a inceput sa bajbaie, va dati seama de starea politica a tarii
Daca si CVT asteapta „ceva ce pluteste in aer”, iata drumul spre derizoriu!
Caci nu este greu de anticipat cum va plezni in curand pastaia politica ce umbreste acuma Romania. Dar misterul cu care vrea sa se inonjoare CVT dovedeste ca acest lider, la fel ca si ceilalti, mai iese pe prispa sa-si miste incheieturi intepenite, trosnind din ele ca sa se auda prin sat ca a iesit sa mute, cu tarnul, gunoiul dintr-o parte.in alta, caci nu mai este in stare sa-l duca nici macar pana in spatele casei.
Si astfel, fara urmasi de nadejde, liste sau proiecte de liste in cadrul PRM par desuete.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.