Linii strategice PD-L

Linii strategice PD-L

0 125

PSD trebuie incoltit, iar PNL trebuie minimalizat. Acestea sunt liniile strategice de campanie electorala ale PD-L, linii rezultate dintr-un document intern ajuns in mai multe redactii
Din textul documentului aflam foarte clar cum vrea PD-L sa se pozitioneze n aceasta campanie fata de PSD si PNL si, in consecinta, sa-si aleaga si sa foloseasca armele cele mai potrivite.
Astfel, social democratii trebuie sa fie tratati ca principalul adversar, un partener naravas, nesupus si cu un trecut suspect. De aceea trebuie incoltit, nu demolat, recomanda docuemntul PDL.
Cat priveste PNL, acesta trebuie prezentat ca partid depasit, care „se fasaie”- spune documentul – si care trebuie acuzat pentru situatia economica in care ne aflam.
Potrivit documentului PD-L, candidatul PNL la presedintie trebuie descris ca un lider inconsistent, un balon de sapun. In concluzie, PNL si candidatul liberalilor la presedintie trebuie minimalizati.

Se intelege ca pedelistii neaga apartenenta acestui document, dar „felul lucraturii” exprima spirit de carciuma de joasa speta morala, dovedind lipsa de fair-play.
Este clara atmosfera de cartier rau famat, cu vistavoii si curvele sale si cu duhoare de cocina cu porci.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.