Linie telefonica de urgenta pentru minorii brasoveni

Linie telefonica de urgenta pentru minorii brasoveni

0 141

Consiliul Judetean Brasov in colaborare cu Universitatea “Transilvania” Brasov vor derula proiectul “Linie telefonica de urgenta pentru minori”. In curand, copiii din Brasov care au nevoie de asistenta sociala vor putea apela un numar de telefon de urgenta, linie care le va fi special destinata. Call-centerul se va afla la Universitatea “Transilvania” si va avea angajati specializati in rezolvarea problemelor minorilor.


Linia telefonica de urgenta pentru minori face parte dintr-un proiect amplu initiat de asociatii umanitare din Toscana, Italia, si se deruleaza atat la Brasov, cat si la Braila si Iasi.


Angajatii institutiilor brasovene implicate in derularea acestui proiect in orasul nostru au participat deja la cursuri de specializare, oferite de italieni, si au fost de asemenea invitati la un schimb de experienta cu specialisti din Italia.


Vor exista doua numere de telefon: unul pentru minorii sub 14 ani, care vor avea la dispozitie un numar de telefon scurt, si altul pentru minorii pana in 18 ani, care vor beneficia de o linie verde.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.